Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Ei sunt tinerii dâmbovițeni, care-ți transformă orice eveniment din viață într-o POVESTE DE NEUITAT!

Stiri

Ei sunt tinerii dâmbovițeni, care-ți transformă orice eveniment din viață într-o POVESTE DE NEUITAT!

Au pornit o afacere cu zâmbetul pe buze și ăsta a fost și motivul pentru care au dorit ca numele care o să-i reprezinte să aibă legătură cu zâmbetul, cu starea de bine pe care toți o simțim în preajma unui eveniment important al vieții noastre. Fie că e vorba de căsătorie. de ziua naștere, de petrecerea copiilor noștri, Ana Maria și Lucian Păuna sunt persoanele care vă pot transforma totul într-o poveste.
„HahaFoto suntem noi doi, Ana-Maria și Lucian Păuna, doi zâmbăreți în fața vieții. Zi de zi, de la muncă spre casă, de la un eveniment spre altul, jonglând cu atenția între copii și nevoile noastre. Acest tango zilnic ne-a învățat să prețuim bucuria momentului și să râdem de haz, dar și de necaz.
Așadar, HahaFoto este amintirea pe hârtie a zâmbetului unei clipe trăite din plin. Ne asumăm ca acea fotografie amintire să fie de o calitate superioară, susținută de atenția noastră față de nevoile tale și disponibilitate tehnică non-stop. Toate acestea pentru a nu umbri nimic bucuria momentului”, spune tânăra Ana Maria Păuna, cea care a avut ideea acestui bussines.

O să vă întrebați cu ce se ocupă concret cei doi tineri oameni de afaceri. E simplu. Cu ajutorul cabinelor foto super-performante, angajații HahaFoto îți oferă tot ceea ce îți dorești pentru evenimentul tău, venind în întâmpinarea clienților cu mai multe pachete promoționale pentru toate buzunarele.

„Chiar dacă sediul nostru se află în București, ne putem deplasa oriunde în țară, iar ceea ce este cel mai important, prețurile nu se modifică. Sunt aceleași indiferent de locul în care suntem solicitați”, spune Ana Maria Păuna.

Ce oferă HahaFoto?

DE CE HAHAFOTO?
-Un colț creativ care va anima petrecerea, adaptat sau integrat în tema petrecerii, în măsura în care doriți;
-Accesorii variate, în ton cu tema. Dacă este cazul, create special pentru eveniment;
-O echipă completă: arhitectură și design, suport tehnic și IT, animație și call center;
-O galerie cu fotografii spontane cu invitații accesibilă cu ajutorul unei parole la finalul fiecărui eveniment;
-Cabine cu design de ultimă oră închise sau deschise, ușor de amplasat;
-Cabine foto însoțite permanent de un asistent tehnic atent și punctual;
-Disponibilitatea oricând a unei cabine foto în București, Brăila, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Galați, Ialomița, Vrancea și Tulcea.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share