Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Ei sunt viitorul nostru! Șase tineri târgovișteni recompensați pentru notele primite!

elevi dambovita de nota 10

Stiri

Ei sunt viitorul nostru! Șase tineri târgovișteni recompensați pentru notele primite!

Elevii din Târgoviște care au reușit să obțină media 10 la examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională 2017 au fost primiți de primarul Cristian Daniel Stan și recompensați pentru rezultatele la învățătură.

Edilul Târgoviștei a postat inclusiv pe pagina sa de Facebook o fotografie în care se află alături de cei șase elevi de excepție.
„ În cadrul sedintei de consiliu local, am avut ocazia de a-i felicita si de a le oferi un buchet de flori si o simbolica recompensa materiala elevilor de NOTA 10 din Targoviste!
Astfel, elevii Avram Stefania (Scoala Gimnaziala “Coresi”), Niculae Bianca Maria (Scoala Gimnaziala “Matei Basarab”), Pintoiu Cristiana Cosmina ( Scoala Gimnaziala ” Mihai Viteazul”), Zepisi Andrei Laurentiu (Colegiul National “Ienachita Vacarescu”) au obtinut media 10 la evaluarea nationala, iar elevii Borcea Rares Ioan (Colegiul National “Constantin Carabella”) si Grigore Beatrice Maria (Colegiul National “Ienachita Vacarescu”) au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat din acest an.
Felicitari copiilor, dascalilor si parintilor pentru aceste rezultate exceptionale!
Suntem mandri de voi!”
, a scris Stan pe Facebook.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share