Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Elev din Dâmbovița eliminat din Bacalaureat. Profesorii au observat ceva ciudat în timpul examenului

elev eliminat din bacalaureat

Stiri

Elev din Dâmbovița eliminat din Bacalaureat. Profesorii au observat ceva ciudat în timpul examenului

În ultima zi a probelor scrise din sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat, un elev de la centrul de examinare găzduit de Liceul „Constantin Brâncoveanu” din Târgoviște a fost eliminat din concurs.

Pentru unul dintre elevii județului care au susținut examenul de Bacalaureat în cea de-a doua sesiune a acestui an, totul s-a terminat cu o eliminare din sală. Potrivit informațiilor oficiale, acesta a fost surprins având asupra lui telefonul mobil, iar profesorii examinatori i-au cerut să părăsească sala de concurs imediat. Se pare că acesta susținea examenul scris la Geografie, iar cazul a fost singurul înregistrat în centrele din județ.

Candidații trebuie să respecte o serie de reguli stricte dacă nu doresc să fie eliminați din sala de examen:

– Se interzice candidaților la examenul de bacalaureat sa introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacose, poșete si altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilita de comisia de bacalaureat în acest scop.

– Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa aiba, în salile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbracaminte sau încaltaminte, în penare si altele asemenea sau în bancile în care sunt asezati în salile de examen, orice fel de lucrari: manuale, carti, dictionare, culegeri, formulare, memoratoare, notite, însemnari, rezumate, ciorne sau lucrari ale altor candidati etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

– Se interzice candidatilor sa aiba, în salile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbracaminte sau încaltaminte, în penare si altele asemenea, sau în bancile în care sunt asezati în salile de examen, telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la retele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidati ori cu exteriorul.

– Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa comunice între ei sau cu exteriorul, sa transmita ori sa schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidati sau cu exteriorul.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share