Eroul naționalei de fotbal a României sub 21 de ani s-a întors acasă, în Dâmbovița! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Eroul naționalei de fotbal a României sub 21 de ani s-a întors acasă, în Dâmbovița!

Stiri

Eroul naționalei de fotbal a României sub 21 de ani s-a întors acasă, în Dâmbovița!

Bunicii lui Ionuț Radu locuiesc în satul Brâncoveanu, din Dâmbovița.

Revenit de la Euro 2019 din Italia și San Marino, unde tricolorii mici au jucat o semifinală istorică împotriva Germaniei (2-4), goalkeeperul de 22 de ani nu a uitat să-și viziteze și bunicii care locuiesc în satul Brâncoveanu, judeţul Dâmboviţa. Ține foarte mult la ei. De altfel, Ionuț Radu a ajuns la fotbal când era copil, dus de mână de bunica. ”Îmi aduc aminte de acea perioadă. A fost un moment special. Și da, are importanța lui în parcursul carierei mele. Bunica mea citea Libertatea și a văzut acel anunț și așa am aflat de el!”, a dezvăluit portarul lui Genoa, răscumpărat de Inter Milano cu 12 milioane de euro.

Revenit de la Euro 2019 din Italia și San Marino, unde tricolorii mici au jucat o semifinală istorică împotriva Germaniei (2-4), goalkeeperul de 22 de ani nu a uitat să-și viziteze și bunicii care locuiesc în satul Brâncoveanu, judeţul Dâmboviţa. Ține foarte mult la ei. De altfel, Ionuț Radu a ajuns la fotbal când era copil, dus de mână de bunica. ”Îmi aduc aminte de acea perioadă. A fost un moment special. Și da, are importanța lui în parcursul carierei mele. Bunica mea citea Libertatea și a văzut acel anunț și așa am aflat de el!”, a dezvăluit portarul lui Genoa, răscumpărat de Inter Milano cu 12 milioane de euro. Ionuț Radu a petrecut alături de familie, dar și cu bunul lui prieten George Pușcaș, golgheterul naționalei României U21, curtat de Udinese, Bologna, Torino și Birmingham City, scrie Libertatea.

Citeste continuarea aici
CITESTE SI...

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share