Fabulooos! Sătui de decorul insalubru și de lipsa de reacție a autorităților, câțiva târgovișteni au pus flori pe schelele din fața blocului! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Fabulooos! Sătui de decorul insalubru și de lipsa de reacție a autorităților, câțiva târgovișteni au pus flori pe schelele din fața blocului!

bloc targoviste mircea cel batran

Stiri

Fabulooos! Sătui de decorul insalubru și de lipsa de reacție a autorităților, câțiva târgovișteni au pus flori pe schelele din fața blocului!

Pe schelele care zac de zece luni în centrul municipiului au apărut ghivece cu flori, iar o parte din schelă a fost vopsită.

În loc de revoltă și vorbe grele, câțiva târgovișteni au găsit o soluție genială de a protesta față de lipsa de reacție a autorităților față de o problemă care persistă de luni bune.
Cazul a fost preluat de mass media locală și împărștiată în mediul online, însă minunea nu s-a produs. Concret, locatarii blocurilor de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân au decis să „înfrumusețeze” decorul după ce au făcut numeroase apeluri pentru rezolvarea situației în mod oficial sau pe rețelele de socializare.

„Cu ocazia aniversarii schelei (10 luni) din Bd. MIRCEA CEL BĂTRÂN, bl. H2, parter, am decis sa decoram, dacă domn primar nu este în stare sa renoveze un bloc într-un an măcar sa renovam noi schela. Sper ca nu se supăra domn primar Cristian Daniel Stan să vină să demonteze schela, ar fi păcat, măcar sa mai așteptăm puțin sa vina și televiziunea sa vadă”, a scris pe Facebook una dintre persoanele care locuiesc în acel bloc.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share