Festivalul Babel, a VII-a ediție | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Festivalul Babel, a VII-a ediție (2 – 11 iunie 2017)

foto: stiriDB

Stiri

Festivalul Babel, a VII-a ediție (2 – 11 iunie 2017)

Mai e puțin până în luna iunie când a VII-a ediție a Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului, Babel, își face din nou intrarea pe scena festivalieră din România. Așa cum îi spune și numele – BABEL – este, în aceeași măsură, un festival internațional care reunește artiști de pe întreg mapamondul. Acesta nu este doar un fel de a spune, pentru că la Târgoviște veți vedea, printre altele, trupe din Africa de Sud, Algeria, Iran, Coreea de Sud, Rusia, Kazahstan, Franța, UK, Polonia, Spania, Israel, Macedonia, Portugalia.

Limbajul comun va fi Sunetul, tema ediției cu numărul VII – un element care cucerește și armonizează contrarii. Evenimentele programate vor cuprinde întreg orașul: spectacole indoor, spectacole outdoor, concerte, conferințe, lansări de carte, proiecții de film, workshop-uri și, nu în ultimul rând, o paradă a cărei diversitate și inedit îi determină pe oameni să împânzească străzile orașului, pentru a face și ei parte din atmosfera carnavalescă.

Câteva nume sonore de companii teatrale care vor juca anul acesta pe scena târgovișteană sunt: Teatr KTO și Teatr Nikoli din Polonia, Nolddang Theatre din Coreea de Sud, Teatr Kurgan din Rusia, Comuna Teatro de Pesquisa din Portugalia.

Festivalul Babel, a VII-a ediție, are loc între 2 și 11 iunie 2017

Este organizat de Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, cu sprijinul Primăriei Municipiului și Consiliului Local

Babel – un festival care te cucerește

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share