Festivalul Naţional "Ion Dolănescu". A treia ediție la Târgoviște | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Festivalul Naţional “Ion Dolănescu”. A treia ediție la Târgoviște

Evenimente

Festivalul Naţional “Ion Dolănescu”. A treia ediție la Târgoviște

Această a treia ediţie se doreşte a fi continuarea unei iniţiative ce a prins aripi, încurajată de căldura unor spectatori care i-au răsplătit pe participanţi şi pe organizatori peste orice aşteptări.

Festivalul Național Ion Dolănescu debutează sâmbătă, 8 octombrie 2016, orele 17:30, la Perșinari, cu un concert susţinut de Maria Ciobanu, Nicolae și Constantin Dolănescu, Doinița și Ionuț Dolănescu precum și soliști ai Ansamblului Chindia. Acompaniază Orchestra Populară Chindia a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa. Concertul se va desfăşura în fața primăriei Perșinari.

Duminică, 9 octombrie, de la orele 18:00, în Piața Tricolorului din Târgovişte, va avea loc un regal muzical, pus în scenă de Irina Loghin, Maria Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Nicolae și Constantin Dolănescu, Ionuț Sidău, Nicușor Iordan, alături de invitații din Republica Moldova – Lidia Bejenaru, Ana Dabija și Nicolae Ciubotaru. Vor susține, de asemenea, recitaluri și trei dintre laureații Festivalului Ion Dolănescu: Iuliana Andrada Iordache, Iulia Andreea Mihai și Liviu Olteanu. Și ediția din acest an se va bucura de prezența tenorului Florin Georgescu. Acompaniază Orchestra Lăutarii din Chișinău, dirijor maestrul Nicolae Botgros. Spectacolul va fi prezentat de Victor Mihalache.

În cadrul Festivalului Național Ion Dolănescu, Ionuţ Dolănescu va lansa un nou album, prilejuit de aniversarea a 35 de ani de la debutul artistic.

Vă aşteptăm, aşadar, la Festivalul Național Ion Dolănescu, ediţia a III-a! Intrarea va fi liberă.

 

Program

Sâmbătă, 8 octombrie, 2016

17:00 Lansare Album Aniversar “35 de ani”

Cu ocazia Festivalului Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu va lansa Albumul Aniversar “35 de ani”, scos de Casa de Discuri Eurostar.

17:30 Concert în comuna Perşinari

În faţa Primăriei va avea loc un concert la care vor participa: Maria Ciobanu, Nicolae și Constantin Dolănescu, Doinița și Ionuț Dolănescu și soliști ai Ansamblului Chindia. Acompaniază Orchestra Populară Chindia a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

Duminică, 9 octombrie, 2016

17:30 Lansare Album Aniversar “35 de ani”

Cu ocazia Festivalului Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu va lansa Albumul Aniversar “35 de ani”, scos de Casa de Discuri Eurostar.

18:00 Festivalul Naţional Ion Dolănescu

Deschiderea Festivalului, cu Victor Mihalache
Recitaluri:
– Irina Loghin, Maria Ciobanu, Nicolae şi Constantin Dolănescu
Doiniţa şi Ionuţ Dolănescu, Ionuţ Sidău, Nicușor Iordan
– Invitati din Republica Moldova: Lidia Bejenaru, Nicolae Ciubotaru, Ana Dabija
– Laureați ai Festivalului I. Dolanescu: Andrada Iordache, Liviu Olteanu, Iulia Mihai
– Invitat special: tenorul Florin Georgescu
Acompaniaza Orchestra Lăutarii din Chișinău, dirijată de maestrul Nicolae Botgros

Mai multe in Evenimente

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share