Firme cunoscute își vor deschide magazine la Târgoviște! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Firme cunoscute își vor deschide magazine la Târgoviște!

mall targoviste

Stiri

Firme cunoscute își vor deschide magazine la Târgoviște!

Leroy Merlin și Decathlon sunt doar două dintre firmele, care au anunțat că își vor deschide magazine în Târgoviște

Primarul municipiului Târgoviște a vorbit despre brandurile care se vor regăsi în incinta viitorului mall, dar și despre altele, la fel de importante, care vor construi magazine în oraș

Este adevărat, mall-ul este o investiție privată, dar această investiție a demarat după ce această administrație locală a avut discuția cu investitorul și a văzut că suntem o administrație locală serioasă și că poate investi câteva zeci de milioane de euro în Târgoviște pentru un complex comercial. Mai departe, de ce vine tocmai acum investitorul să facă mall-ul în Târgoviște?! De ce nu a venit până acum?! Crearea a aproape o mie de locuri de muncă reprezintă un alt aspect care nu este deloc de neglijat.

Dincolo de această chestiune, ca primar al municipiului Târgoviște, salut și alte investiții private importante din zona municipiului. Și salut faptul că din martie se deschide cea mai mare fabrică de electrocasnice din sud-estul Europei, la câțiva kilometri de Târgoviște, cu mii de locuri de muncă și nu o să mă împiedice liberalii să spun acest lucru, așa cum nu mă împiedică să salut, spre exemplu, că la Târgoviște, până la sfârșitul anului se va construi un Decathlon, KFC sau mai nou a demarat investiția pentru un magazin Leroy Merlin pe centura municipiului Târgoviște. De ce se întâmplă toate acum?! De ce nu s-au întâmplat aceste lucruri când conduceau dumnealor?! Acestea nu sunt motive să critici, aceste lucruri pur și simplu se întâmplă acum. (…)

În ceea ce privește mall-ul, își închipuie cineva că se apucă un investitor de investiții de asemenea nivel să racordeze din punct de vedere electric, să plătească autorizații de construcție de milioane de lei dacă nu are de gând să realizeze acest complex comercial?! Nu, „problema” este că la sfârșitul anului Târgoviște va avea un complex comercial. „Problema” este că e posibil ca și din această perspectivă activitatea administrației să fie percepută pozitiv de către oameni. (…) Repet, vor încă alte câteva investiții pe această zonă de shopping și așa mai departe încep sau vor fi finalizate anul acesta, cea mai nouă investiție este Leroy Merlin, o investiție pe vreo 4 hectare, pe centura municipiului Târgoviște. Acest lucru înseamnă bani la buget, locuri de muncă, posibilitatea pentru târgovișteni și dâmbovițeni să meargă la un magazin serios de construcții, așa cum este în București, Ploiești…” , a spus Stan încercând să răspundă totodată și criticilor venite din partea liberalilor, care au acuzat administrația locală de lipsă de interes pentru atragerea investitorilor.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share