Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali își deschide o academie la Târgoviște!

catalin zmarandescu

Stiri

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali își deschide o academie la Târgoviște!

În primăvară, în orașul nostru, ar putea ajunge unul dintre cei mai mari boxeri ai tuturor timpurilor, celebrul Vladimir Klitschko.

Catalin Zmarandescu il antreneaza pe fiul sau, Mihai, la Targoviste, locul in care a deschis o noua sala de arte martiale mixte. Fost fotbalist la Chiajna, Mihai a trecut la mma si a reusit sa castige cateva lupte in Anglia.

La primavara, Zmarandescu vrea sa faca o deschidere oficiala a academiei de arte martiale mixte. Pe lista invitatilor sunt Wladimir Klitschko si englezul din UFC, Brad “One Punch” Pickett. “Am vorbit cu Wladimir Klitschko, asteptam un raspuns de la el, sper sa vina si el la inaugurare”, spune Zmarandescu, scrie sport.ro.
La 45 de ani, Zmarandescu se gandeste sa-si faca meciul de retragere si in Romania, dupa ce, anul trecut, legenda Local Kombat a avut parte de o astfel de lupta in Anglia. Au trecut opt ani de la ultimul meci disputat de Zmarandescu in Romania. „Marele meu public este aici in Romania, fanii mei merita un meci de retragere aici”, spune Zmarandescu.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share