Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Fosul viceprimar al municipiului Târgoviște a fost prins băut la volan!

paul briceag viceprimar targoviste

Stiri

Fosul viceprimar al municipiului Târgoviște a fost prins băut la volan!

Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru o scurtă perioadă de timp, Paul Briceag a avut momentul lui de glorie. Atunci când s-a aflat sub aripa protectoare a lui Florin Popescu, Briceag s-a bucurat de un statut la care a visat toată viața sa. Aceea de a a deține o funcție în fața căreia să se ploconească tot amărășteanul. Apoi s-a așternut liniștea peste imaginea lui. A dispărut din peisaj în ciuda încercărilor sale amuzante de a reveni în prim plan prin candidaturi fantomă la diverse funcții în administrație, încheiate cu eșecuri de-a dreptul ridicole.

De ceva vreme, Paul Briceag ieșise din lumina reflectoarelor, însă acum câteva săptămâni numele său a apărut meteoric în presă, după ce a participat la o întâlnire a membrilor Pro România, unul dintre nenumăratele partide pe care acesta le-a frecventat.

Acum, însă, Paul Briceag a ieșit la rampă într-un mod ceva mai special. A fost prins în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. E drept, nu era foarte abțiguit, dar suficient încât să existe premise pentru întocmirea unui dosar penal. Potrivit informațiilor oferite de angajați ai Poliției, Briceag avea o alcoolemie de 0,40mg/l în aerul expirat. Omul a fost la limită, dar asta nu-l scapă de probleme.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share