Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Foto. Au apărut primele imagini cu macheta grafică! Așa va arăta mall-ul din Târgoviște!

macheta mall targoviste

Stiri

Foto. Au apărut primele imagini cu macheta grafică! Așa va arăta mall-ul din Târgoviște!

Primarul Cristian Stan a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu macheta viitorului centru comercial din Târgoviște.

Târgoviștenii își pot face o idee despre cum va arăta mall-ul care ar trebui să își deschidă porțile în orașul lor la finele acestui an.

Cristian Daniel Stan, primarul municipiului, a postat pe contul său de Facebook mai multe imagini cu macheta viitorului centru comercial.

„ In linii mari, asa va arata noul complex comercial (mall) din Targoviste, care va fi amplasat pe o parte a locatiei fostei UM Gara, pe un teren proprietatea Consiliului Judetean Dambovita.
Nu mai putin de 6 sali de cinema, 1500 de locuri de parcare (inclusiv parcare subterana), un hypermarket de aproximativ 10.000 mp (comparabil cu cel de la Baneasa Shopping City), restaurante, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, toate acestea reprezinta numai cateva dintre reperele proiectului. 
Noua investitie va genera peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1100 de locuri de munca, in faza de operare, cuprinzand o paleta foarte larga de profesii, existand nu mai putin de 80 de magazine inglobate in proiect.


Constructia efectiva a complexului comercial va debuta luna viitoare, acum executandu-se lucrarile de racordare la reteaua de energie electrica.
In paralel, Consiliul Judetean Dambovita a finalizat reteaua de canalizare si continua executia drumului de legatura dintre Bulevardul Regele Carol I si strada Petru Cercel. 
Tot in zona, Primaria Targoviste va asigura un acces facil dinspre bulevardul I.C. Bratianu, prin largirea strazii Neagoe Basarab, va crea o noua artera de acces in Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR, va construi un parc (proiectul fiind deja depus spre finantare pe fonduri europene) si vor fi realizate locuinte ANL.”, a scris Stan pe rețelele de socializare.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share