Galerie foto. Cum va arăta stadionul din Târgoviște după renovare! Imagini spectaculoase | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Galerie foto. Cum va arăta stadionul din Târgoviște după renovare! Imagini spectaculoase

Sport

Galerie foto. Cum va arăta stadionul din Târgoviște după renovare! Imagini spectaculoase

Primarul Cristian Stan a prezentat fotografiile machetei stadionului Eugen Popescu din Târgoviște.

Orașul Târgoviște va avea un stadion modern! Este promisiunea făcută de edilul orașului, Cristian Stan, care a fost prezent astăzi la arena Eugen Popescu, unde a susținut o conferință de presă. Oficialul a anunțat începutul lucrărilor de dărâmare a unei importante părți din actuala arenă și construirea unor tribune noi, care să corespundă tuturor standardelor impuse de Liga I, competiție în care evoluează, începând din aces sezon, echipa fanion a municipiului, Chindia Târgoviște.

„ Fără să ne ferim de cuvinte mari, cred că astăzi este un moment istoric pentru fotbalul din municipiul Târgoviște, din județul Dâmbovița. 
Pentru prima dată în istorie, stadionul municipal „Eugen Popescu” va intra într-un proiect de demolare/reconstrucție/reabilitare care va tranforma în totalitate infrastructura anterioară. Practic, vom avea un stadion nou la Târgoviște!


Stadionul va fi echipat cu instalatie de nocturna, tribuna I (care va fi construita pe locatia fostei tribune a II a) va fi complet acoperita, va fi reabilitata integral actuala tribuna I, in general fiind indeplinite toate conditiile pentru disputarea meciurilor de prima liga. 
Încă ceva, pentru a da și un răspuns celor care au încercat (din fericire, au eșuat lamentabil) să se cațere pe acest subiect din lăcomie politică: e ușor să faci gălăgie, e ușor să stai la terase și să dai declarații și să spui că așa faci administrație. Mai greu e să vii cu soluții, să stai la masă și să-ți pui mintea la contribuție, să construiești ceva. Gargara e la îndemâna oricui, munca nu e pentru toți.


Repet, momentul de astăzi va rămâne unul de referință în cartea de istorie a fotbalului târgoviștean: 10 iulie 2019!!, a postat Stan pe Facebook.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share