Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Gânduri de la o „săgeată” pentru un „breloc”!

ciprian prisacaru presedinte csm

Sport

Gânduri de la o „săgeată” pentru un „breloc”!

Ca de obicei, Cipri PSD, fost PNL, fost PDL, fost PD se prezintă fără pic de sânge-n instalație, cum se spune în limbajul lui golănesc.

Că e neperformant ca președinte de club, știam. Că e e un traseist politic de frunte al orașului, știam. Că e obsedat de imaginea lui, știam. Mărturisesc însă că nu i-am cunoscut niciodată latura golănească pe care mi-a arătat-o la ultima conferință de presă organizată cu prilejul unui meci de volei internațional.

După ce a primit palmă după palmă în timpul întâlnirii cu mass media, președintele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a început atacul asupra ziariștilor. De data asta, ținta a fost subsemnatul. „Ești o săgeată, care doar semnează articolele critice la adresa mea. Nu știu în ce calitate ai venit aici pentru că nu ești jurnalist. Ca să fii jurnalist trebuie să termini studii de specialitate”. Acestea au fost, pe scurt, reproșurile ce mi-au fost aduse de către traseistul politic din fruntea CSM-ului.

Ca de obicei, Cipri PSD, fost PNL, fost PDL, fost PD se prezintă fără pic de sânge-n instalație, cum se spune în limbajul lui golănesc. Insinuează că aș fi omul cuiva, dar e atât de slab încât nu spune niciodată un nume. Prisăcaru și-a făcut, de altfel, un obicei în a se ascunde după fusta sau pantalonii cuiva. Obișnuit cu postura de breloc al unor oameni politici influenți, șeful Clubului Sportiv Municipal s-a închinat pe rând la personaje cunoscute din această sferă precum Jean Popescu, Florin Popescu, Gabriel Boriga, Cristian Stan sau Adrian Țuțuianu. Acest om are tupeul să catalogheze pe cineva drept „săgeată”, el însuși fiind definiția perfectă și completă a executantului, a omului care pentru un post călduț face scut în fața conducătorului iubit. Deși mă îndoiesc că nu știe, în perioada în care atârna pe lângă Gabriel Boriga i se spunea „Mini me”. Motivul? Își copia protectorul de-atunci până în cele mai mici detalii. De la discurs, expresii etc până la pozițiile în care se așeza în fața fotografilor, toate erau plagiate fără rușine.

Acum, acest individ îmi ține lecții de moralitate și îmi reamintește că am făcut parte din trecutul „tenebros”, zice el, al clubului în fruntea căruia a ajuns prin metode cel puțin îndoielnice. Culmea, șeful selfie-urilor de la CSM crede că aluziile sale mă afectează, dar ce nu pricepe dumnealui e că perioada petrecută alături de oameni precum Ciprian Iugulescu, Marius Dobă, Anca Vrânceanu, Ancuța Petcu, Anca Hueci, Titi Văncică, Mihăiță Căpraru, Nicu Tamaș, Ion Dobre, Romel Mușa sau Marian Enache va rămâne una extraordinară. Să fii a mia parte dintr-o echipă ce a obținut niște rezultate la care Prisăcaru nici nu are curaj să viseze, nu e puțin lucru.

Să îi mai explic președintelui că în ciuda lipsei calificării pe băncile facultăților de jurnalism există niște oameni care mă plătesc pentru ceea ce fac, e inutil. Oricum n-ar înțelege. Așa cum nu înțelege că atâta vreme cât, în timpul unei conferințe de presă, ocupă locul omului care, prin natura funcției, e obligat să răspundă, normal e să o facă indiferent dacă îi convin sau nu întrebările jurnaliștilor neșcoliți.
Semnat……………………………………………………………………….. Săgeata celui al cărui nume nu trebuie rostit

Mai multe in Sport

spalatorie covoare targoviste
To Top

Ajuta comunitatea cu un Share