Gata! Se știu artiștii care vor concerta de Zilele Orașului Târgoviște 2018. Nume mari ale muzicii vin în oraș! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Gata! Se știu artiștii care vor concerta de Zilele Orașului Târgoviște 2018. Nume mari ale muzicii vin în oraș!

concerte zilele orasului targoviste 2018

Stiri

Gata! Se știu artiștii care vor concerta de Zilele Orașului Târgoviște 2018. Nume mari ale muzicii vin în oraș!

Carla’s Drams, Lidia Buble și Antract, sunt doar câteva dintre trupele care-i vor încânta pe târgovișteni, de Zilele Orașului Târgoviște pe 9 septembrie.

Autoritățile locale au anunțat numele care vor concerta cu ocazia Zilelor Orașului Târgoviște 2018. Afișul evenimentului dezvăluie că dâmbovițenii se vor bucura de un spectacol de excepție în care vor cânta Carla’s Dreams, Lidia Buble și Antract. Se anunță unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din ultimii ani, iar locuitorii orașului se vor putea bucura și de alte momente importante pregătite de organizatori în săptămâna destinată Zielelor Cetății Târgoviște 2018.
În mod normal, nu vor lipsi târgurile meșteșugărești, alte spectacole de muzică populară sau piese de teatru, dar și multe alte surprize.

Concertul este programat duminică, 9 septembrie, ora 20.00, pe scena care va fi amplastaă în Parcul Chindia, zona ruinelor.

zilele orasului targoviste 2018- concerte

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share