Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Ghergu, lacheu la mulți stăpâni. Președintele Chindiei, definiția slugărniciei în fotbalul românesc!

Sport

Ghergu, lacheu la mulți stăpâni. Președintele Chindiei, definiția slugărniciei în fotbalul românesc!

Tip alunecos, Marcel Ghergu a reușit să pună mâna pe un post călduț în fruntea celei mai iubite echipe sportive a Dâmboviței. Cum a făcut-o? Toată lumea știe. Lucrându-l la greu pe predecesorul său, Mugur Porumbacu. Ușor-ușor, dintr-un personaj cu un trecut profesional dubios, Ghergu a reușit să își consolideze poziția printr-o metodă tipică. Slugărnicie dusă la extrem. Pupincurist perfect, Ghergu a izbutit să-și facă loc și în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, dar nu pentru că ar fi vreun profesionist de marcă, ci pentru că s-a pus la dispoziția conducătorilor, executând orice ordin fără să comenteze, deși sarcinile lui în club sau în comitet erau cu totul altele.

Zilele trecute, Gazeta Sporturilor a început să publice stenograma și înregistrările unei ședințe secrete convocate de șeful FRF și la care a participat și Ghergu. Pe lângă slugărnicia grețoasă de care a dat dovadă în toate momentele în care a dialogat cu Răzvan Burleanu, șeful Chindiei a avut tupeul să arunce cu noroi și în Ghiorghi Zotic, patron al CS Alpan Universitatea Târgoviște. Insinuările lui deplasate au fost gustate inclusiv de fostul și actualul șef al FRF, însă este dizgrațios să vezi cum un om, care e client fidel al cârciumilor din centrul orașului, încearcă să spună că Zotic ar fi prieten cu alcoolul și că e „dus”.

Cel care de-a lungul timpului a fost lacheul lui Boriga, al lui Prisăcaru, al lui Porumbacu, al lui Stan, al lui Țuțuianu, al lui Burleanu și al oricărui om care l-ar fi putut ajuta să mai câștige un ban, a început să prindă viteză, cum îi place lui să spună. A început să creadă că lumea i-a uitat trecutul întunecat, că nu am vpzut cum trezește la primele ore ale dimineții pentru a le pupa dosurile politicienilor sau că nu știm cum își pierde seară de seară într-un local din buricul târgului.

Ei bine, un astfel de personaj conduce un club de talia Chindiei, deși nimic nu l-a recomandat vreodată pentru această funcție, cu excepția slugărniciei sale proverbiale.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share