Halucinant! Un bărbat din Dâmbovița, bănuit că și-a violat propriul fiu! Șocul abia acum urmează! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Halucinant! Un bărbat din Dâmbovița, bănuit că și-a violat propriul fiu! Șocul abia acum urmează!

copil violat de propriul tata

Stiri

Halucinant! Un bărbat din Dâmbovița, bănuit că și-a violat propriul fiu! Șocul abia acum urmează!

Rezultatele expertizei au fost incredibile. Sora bărbatului era chiar mama copilului.

O dramă îngrozitoare s-a petrecut într-o familie din Dâmbovița. Deși pare de necrezut, nu este vorba de un film, ci de realitatea scandaloasă. Un bărbat a întreținut relații cu sora lui mai mult timp. Din idila interzisă a rezultat un copil. Băiețelul celor doi a devenit victima propriului tată. Bărbatul și-ar fi violat fiul.

Potrivit anchetei IPJ Dâmbovița: „în perioada ianuarie-iunie 2014, prin constrângere și profitând de imposibilitatea părții vătămate de a se apăra sau de a-și exprima voința, bărbatul ar fi obligat un minor, în vârstă de 8 ani, să întrețină raporturi sexuale cu el. Având în vedere faptul că exista suspiciunea rezonabilă că, în anul 2014, bănuitul ar fi întreținut relații sexuale cu sora sa ( mama minorului) a fost dispusă o expertiză genetică judiciară”, titrează cancan.ro.

Rezultatele expertizei au fost șocante. Sora bărbatului era chiar mama copilului. „Potrivit raportului de expertiză genetică judiciară, întocmit de Institutul Național de Criminalistică-Serviciul Biocriminalistică din cadrul I.G.P.R., s-a conturat ipoteza că bărbatul este tatăl biologic al persoanei vătămate”.

Citeste continuarea aici
CITESTE SI...

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share