Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Ia-le din bani, Prisăcare! Arată-le contractele la gazete, trimite-le la Bacău pe biciclete. Fă niște economii!

ciprian prisacaru presedinte csm targoviste
Captură tv Dâmbovița la zi

Sport

Ia-le din bani, Prisăcare! Arată-le contractele la gazete, trimite-le la Bacău pe biciclete. Fă niște economii!

Echipa de volei făcută de cel mai slab președinte din istoria Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a clacat nepermis în returul optimilor de finală ale CEV Challenge Cup.

Mai ții minte când ștergeai pe jos cu toată echipa din sezonul trecut pentru că nu era creația ta? Îți mai amintești cum săreai cu banii din contracte în fața ziariștilor deși nimeni nu îți cerea detalii despre lefurile sportivelor? Mai știi când le trimiteai cu autocarul în deplasările din Europa și le diminuai salariile pentru că pierdeau nu știu ce meci? Acum ce faci, președintele lu’ pește? Taci ca mortu-n păpușoi? Nu iei nicio decizie după ce toată lumea își bate joc de noi în Polivalentă? Nu mai fluturi cu hârtiile clubului?

Ți-ai permis să sfidezi presa de parcă CSM e clubul familiei Prisăcaru și acum nu știi cum să te ascunzi pentru că la greu nu-ți mai place să intri pe Facebook să vezi cum lumea râde de capacitatea ta de a conduce un asemenea club. Până și șeful tău cel mare, căruia „îi pupi mâna” și îl perii să te țină pe scaunul ăla comod din centrul orașului, te-a ignorat pentru că și-a dat seama cât ești de slab. Știi ce făcea Stan în timp ce echipa clubului finanțat de primărie juca în Europa? Scria pe rețelele de socializare despre Chindia, mare boss! Și îl lăuda pe Marcel Ghergu, despre care spune că este un conducător priceput. Și are dreptate, chiar dacă nu am fost mereu un mare admirator al șefului de la fotbal.

ȚI-AI PUS ȘI SUPORTERII ÎN CAP!

De parcă nu era suficient că ai ratat o calificare istorică, ai reușit să-i dezamăgești și pe puținii oameni care mai rămăseseră lângă club. Probabil că nici p-asta n-o crezi, dar o să-ți arătăm poza, că poate așa pricepi. Uite ce scrie un băiat care și-a spart plămânii pentru echipele clubului ăsta de câțiva ani buni:
„LÂNGĂ VOI, SUNTEM LÂNGĂ VOI, se strigă acum în Polivalentă la meciul de volei…..O galerie adusă de la Moreni. Platită, bineînțeles….RUȘINE CSM VOLEI !!!!! În loc sa plătiți o galerie ce se vinde pe bani, mai bine se plăteau datoriile de la baschet !!!!
BASCHET NU VOLEI !!!!!
Un share sa ajungă până la primarie !!!”

volei csm targoviste comentarii

STAI FRUMOS ȘI FĂ ECONOMII!

În condițiile astea, singurul lucru cu care te mai poți lăuda sunt economiile despre care vorbești și-n culcare, și-n sculare, de zici că te-au pus ăia de la primărie acolo să strângi șuruburi, nu să faci performanță. Mâine să-ți pui costumul ăla frumos, cravata roșie și să te duci la superiorii tăi cu restul de bani economisiți după ieșirea din Europa. Nu mai e nevoie nici de petrecere, nici de lăutari, nici de Secret Santa, nici de iepurașul fericit. Nu mai e nevoie de nimic. Ai reușit să ne convingi pe toți.

P.S. Știu că ești supărat, dar nu uita de pozele lui Cristi. Verifică-le înainte de a intra pe Facebook, să nu apară ceva care să-ți strice și ziua de mâine 🙂

CSM TÂRGOVIȘTE – Olympiacos SFP PIRAEUS 1-3 (17-25, 25-16, 21-25, 22-25) – în tur 3-2.

CSM Târgoviște

1 SOUZA ZIEGLER
2 DÜRR Lenka L
4 HRONCEKOVA Veronika
5 SMITH Danielle
7 FAIRS Erin
8 ROSCA Adina-Maria
9 CALOTA Diana-Ioana
10 TRICA Alexandra Romela
11 OTASEVIC Ana
15 COLLAR Milagros
17 MARCIU Ramona Isabela
18 WOJCIESKA Sylwia

Antrenor: Guillermo Naranjo Hernandez

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share