Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Imagini REVOLTĂTOARE. Bătaie de joc pe banii târgoviștenilor. Apă scump plătită și gata murdărită!

Stiri

Imagini REVOLTĂTOARE. Bătaie de joc pe banii târgoviștenilor. Apă scump plătită și gata murdărită!

Ionuț Pavel, un concitadin de-ai noștri, a postat pe contul său de Facebook un filmuleț în care demonstrează că în ciuda unui preț piperat pe metrul cub, compania locală furnizează apă de culoare maro către unii dintre clienții săî.

La ce preț percepe Compania de Apă pe metrul cub de lichid vital, târgoviștenii ar trebui să se desfete cu apă de mare calitate, însă se vede că zicala potrivit căreia nu tot ce este scump este și bun, se confirmă la Târgoviște.
Un cetățean din urbea noastră a postat un video de câteva secunde cu „marfa” livrată de companie, filmulețul fiind însoțit și de un mesaj pe măsură: “Populatia orasului #Targoviste, bataia de joc a Companiei de Apa Targoviste Dambovita. Dupa ce ca platim cea mai scumpa apa din tara Compania de Apa ne da o apa pe care as dorii sa o bea cei care administreaza si conduc aceasta companie capusata de actuala conducere a Orasului Targoviste”, a scris târgovişteanul pe pagina sa.

Distribuie si TU daca iti pasa Populatia orasului #Targoviste, bataia de joc a Companiei de Apa Targoviste Dambovita. Dupa ce ca platim cea mai scumpa apa din tara Compania de Apa ne da o apa pe care as dorii sa o bea cei care administreaza si conduc aceasta companie capusata de actuala conducere a Orasului Targoviste.

Posted by Ionut Pavel on 10 August 2017

Tariful total practicat de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, ajunge la 7,40 lei, din care 3,81 lei reprezintă furnizarea şi restul canalizarea şi epurarea.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share