Imagini revoltătoare surprinse la Complexul de Natație din Târgoviște: "Avem rugămintea să respectați regulile" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Imagini revoltătoare surprinse la Complexul de Natație din Târgoviște: „Avem rugămintea să respectați regulile”

complex natatie targovist

Stiri

Imagini revoltătoare surprinse la Complexul de Natație din Târgoviște: „Avem rugămintea să respectați regulile”

Mulți dâmbovițeni, care au luat cu asalt Complexul de Natație din Târgoviște în ultimele zile, au dat dovadă de un comportament primitiv.

Complexul de Natație din Târgoviște este unul dintre puține e locuri din municipiul în care cetățenii orașului și nu numai pot petrece câteva ore relaxante în propria localitate. Numai că unii dintre ei nu vor, sub nicio formă, să respecte regulile minime de decență.
În urmă cu puțin timp, departamentul de comunicare al complexului a postat câteva imagini, care reliefează gradul de civilizație al unora dintre semenii noștri.
Conducerea CNT face un apel la oamenii care calcă pragul parcului să dea dovadă de mai mult spirit civic:

„Apel la comportament civilizat!

Complexul Turistic de Natație Târgoviște lansează un apel la înțelegere și comportament civilizat, din partea celor care aleg să-și petreacă timpul liber la parcul acvatic! Rugămintea este să respectați instrucțiunile și să nu mai deteriorați umbrele, șezlonguri, colace, vestiare, cabine sau dușuri, pentru a vă putea bucura de ele și cu altă ocazie! Mizăm pe buna credință a dumneavoastră și ne exprimăm speranța că mesajul va fi receptat într-un mod pozitiv!
Vă mulțumim pentru înțelegere!”

  • complex natatie targovist
  • complex natatie targovist

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share