Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Imagini REVOLTĂTOARE surprinse la Târgoviște! Un copil de 10 ani lăsat să conducă mașina!

copil la volan

Stiri

Imagini REVOLTĂTOARE surprinse la Târgoviște! Un copil de 10 ani lăsat să conducă mașina!

Imaginile au ajuns şi la poliţiştii de la Rutieră, care o anchetează acum pe femeie, pentru că şi-a lăsat fiul minor la volan.

Scene revoltătoare surpinse în Târgovişte. Un copil de zece ani a fost filmat în timp ce conducea o maşină pe o stradă din centrul oraşului! Bărbatul care l-a suprins pe băiat la volan i-a cerut să oprească. La câţiva metri distanţă, îl aştepta mama copilului, care a recunoscut că nu este prima lecţie de condus.
Imaginile au ajuns şi la poliţiştii de la Rutieră, care o anchetează acum pe femeie, pentru că şi-a lăsat fiul minor la volan.
Deşi imaginile sunt mai vechi, recent au devenit virale pe internet. Poliţiştii au constatat că mama copilului a fost cea care i-a dat maşina pentru a o conduce.

„În contextul imaginilor şi informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la conducerea unui autoturism de către un minor pe raza municipiului Târgovişte, poliţia dâmboviţeană vă informează: la nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte se află în lucru un dosar penal ce are ca obiect sesizarea din data de 17 mai a unui bărbat din localitate, cu privire la faptul că un minor ar fi condus un autoturism pe strada Fluieraşi din municipiu. De asemenea, bărbatul reclamă faptul că o persoană de 51 de ani l-ar fi agresat fizic pe motiv că ar fi cerut explicaţii privind prezenţa minorului la volanul autovehiculului”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Vezi video AICI.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul aparţine unei femei de 31 de ani, mama minorului.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările faţă de un bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, faţă de minor pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi faţă de mama acestuia, proprietara autovehiculului, pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere”, se mai arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Citeste continuarea aici
CITESTE SI...

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share