Incendiul din Târgoviște, crează mari probleme pompierilor! Avertisment pentru populația din zonă! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Incendiul din Târgoviște, creează mari probleme pompierilor! Avertisment pentru populația din zonă!

incendiu targoviste

Stiri

Incendiul din Târgoviște, creează mari probleme pompierilor! Avertisment pentru populația din zonă!

Un puternic incendiu a izbucnit, joi, la o fabrică de mobilă din Târgovişte. Focul se manifestă la patru hale, pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi. Din primele informaţii, nu există victime.

Incendiul a izbucnit la acoperişul unei fabrici de mobilă din municipiul Târgovişte. „Arderea se manifestă la nivelul a patru hale, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. În interiorul halelor este depozitată mobilă, elemente construcţie mobilă şi materiale inflamabile”, au precizat reprezentanţii IGSU.

Potrivit acestora, la faţa locului intervin 11 autospeciale de stingere şi o autoscară. Suplimentar, au fost alertate patru autospeciale de stingere şi încă două autoscări de la ISU Bucureşti-Ilfov care se deplasează spre incendiu.

Potrivit sursei citate, până în acest moment nu au fost înregistrate victime.

A fost folosit sistemul RO-ALERT. Sfaturile autorităților pentru cei din zonă
Pentru protejarea populației posibil a fi afectată de fumul rezultat din incendiu, IGSU a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT. Zona de transmitere a cuprins celulele de telefonie mobilă din municipiul Târgoviște.

Mesajul a fost următorul: „Incendiu fabrica de mobilă cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protectiei, ramaneti in incinte, inchideti geamurile si nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor! DSU/IGSU.”

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share