Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Început cu stângul pentru Chindia în prima etapă a Ligii a II-a

Sport

Început cu stângul pentru Chindia în prima etapă a Ligii a II-a

Chindia Târgovişte a fost răpusă dramatic pe final de UTA Arad în faţa proprilor suporteri sâmbătă, pe Eugen Popescu,  echipa cu care s-a confruntat în ultimii doi ani pentru un loc de promovare în prima Ligặ.

Pe lângă temperaturile ridicate de la ora partidei, spectatorii târgovişteni s-au mai confruntat şi cu tensiunea din timpul jocului. Chindia a avut un început bun de partidă, reuşind să îşi ţină departe advrersarul de propria poartă. Ba mai mult, a reuşit chiar să îşi creeze câteva situaţii bune de a înscrie.

Cristi Cherchez a trecut în cont prima ocazie a roş-albaştrilor, dar portarul arădenilor, Grahovac a reuşit să pareze şutul acestuia. Replica oaspeţilor a venit la doar două minute mai târziu, atunci când Strătilă i-a centrat perfect o minge lui Roman, dar acesta a trimis balonul în transversală.

În minutul 40, acelaşi Cristi Cherchez trimite sun şut aproape de bara portarului din dreapta, dar mingea a fost deviată în corner. În actul secund al jocului, fotbaliştii celor două echipe erau clar afectati de caniculă şi din această cauză, ritmul partidei a început să scadă. Pentru Chindia a mai ratat Cherchez în minutul 75, cu un şut din 12 metri respins de portar.

Pe final, oaspeţii s-au arătat mai decişi să câştige acest joc, iar fazele la poarta târgoviştenilor se înmulţeau. În minutul 89, în urma unui contraatac, Marius Curtuius reia perfect cu capul mingea şi o trimite în plasă. În acest mod s-a scris şi istoria acestui joc, Chindia Târgovişte-UTA BD Arad 0-1, după un meci în care egalul probabil că ar fi fost un rezultat mai echitabil.

Partida s-a desfăşurat sub privirile sub a 1.500 de spectaori.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share