Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Informare de ULTIMĂ ORĂ apărută pe Facebook: „Voi veți hotărî ce vom face în continuare!”

Stiri

Informare de ULTIMĂ ORĂ apărută pe Facebook: „Voi veți hotărî ce vom face în continuare!”

Situația de la Târgoviște nu pare să se detensioneze. Ba dimpotrivă. Lumea pare mai decisă ca niciodată să continue.

Greva generală de la Cromsteel continuă, iar în acest weekend, pe rețelele de socializare au apărut mai multe informații despre problemele, care împiedică stoparea grevei. Liderii sindicali au descoperit mai multe nereguli în mail-ul trimis de patronat, ceea ce face ca reluarea activității să devină aproape imposibilă.

„Informare:
1. In fluturașul de salariu apar evidențiate GREȘIT, trei zile „nemotivate”…în perioada grevei, contractul individual de muncă este suspendat .
2. Intr-o scrisoare trimisă pe e-mail, domnul Francesco Uberto ne transmite că va continua negocierea, numai dacă suspendam greva;
3. Din punct de vedere legal, dacă suspendam greva, va trebui sa refacem întreaga procedură, în cazul în care nu se ajunge la un acord intre salariați și conducerea societății.
4. Greva nu reprezintă „un santaj” , cum apreciază conducerea societății, ci o cale legală pentru a stabili prețul corect al forței de muncă.
5. Nu suntem deacord să se pună „în cârca” greviștilor „paguba” făcută prin lipsa muncii lor :
– conducerea societății trebuia să analizeze, înainte de a se declanșa greva, dacă acceptă creșterea salarială cerută de salariați sau își asumă o eventuală pagubă, datorată grevei;
6. Dacă vom avea o rezolvare a revendicărilor voastre, și vom încheia Contractul colectiv de muncă, o sa văd anunțăm IMEDIAT.
7. Dacă nu vom soluționa conflictul de muncă, ne întâlnim pe 25 aprilie și VOI VEȚI HOTĂRÎ CE VOM FACE ÎN CONTINUARE!
Nicolae Dragodanescu”

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share