Jandarmii din Dâmbovița sar în apărarea colegilor care au fost în Piața Victoriei: "Pentru noi, fiecare zi începe cu acelaşi gând" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Jandarmii din Dâmbovița sar în apărarea colegilor care au fost în Piața Victoriei: „Pentru noi, fiecare zi începe cu acelaşi gând”

jandarmeria dambovita

Stiri

Jandarmii din Dâmbovița sar în apărarea colegilor care au fost în Piața Victoriei: „Pentru noi, fiecare zi începe cu acelaşi gând”

Pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Dâmbovița a apărut un mesaj referitor la ultimele evenimente petrecute în Capitală.

Recentele evenimente petrecute în București au pus instituția Jandarmeriei Române într-o lumină nefavorabilă, mulți dintre români acuzându-i pe oamenii legii că au procedat incorect în timpul manifestațiilor anti-guvernamentale din Piața Victoriei.
Reprezentanții Jandarmeriei Dâmbovița au postat pe pagina de Facebook a instituției un mesaj în care-și arată solidaritatea față de colega lor rănită în timpul evenimentelor.
Iată cum arată mesajul:
„Pentru noi, fiecare zi începe cu acelaşi gând: acela de a merge la serviciu, de a ne face treaba cât mai bine şi de a ajunge, în siguranţă, la familiile noastre.
De fiecare dată punem preţ pe dialog şi încercăm să gestionăm toate situaţiile prin comunicare, însă nu de fiecare dată reuşim acest lucru. Aşa s-a întâmplat şi la protestul din Bucureşti şi, chiar dacă noi, jandarmii dâmboviţeni, nu am fost acolo am urmărit cu sufletul la gură momentul în care colega noastră a fost bătută cu bestialitate de acele persoane.
Suntem alături de familia sa şi ne rugăm ca starea ei de sănătate să se amelioreze …
Am urmărit şi reacţiile pro sau contra Jandarmeriei şi spunem doar atât: şi jandarmii sunt tot oameni. #NU_VIOLENŢEI”
.

ml

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share