Lidl a retras de la raft un produs cu Salmonella! E foarte periculos | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Lidl a retras de la raft un produs cu Salmonella! E foarte periculos

Stiri

Lidl a retras de la raft un produs cu Salmonella! E foarte periculos

In urma unei analize efectuate de producator, a fost detectata Salmonella spp (/25g) . Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza) .

Lidl a anuntat ca retrage de la vanzare si recheama un produs la care a fost detectata bacteria Salmonella.

“SC GOODIES MEAT PRODUCTION S.R.L recheama preventiv produsul Camara Noastra Ciolan Presat, 100g cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019, vandut de catre Lidl Romania.

In urma unei analize efectuate de producator, a fost detectata Salmonella spp (/25g) . Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza) . Clientii care au cumparat acest produs, cu termenele de valabilitate mentionate mai sus, sunt rugati sa tina cont de retragere si sa nu il consume”, se arata intr-un comunicat remis de Lidl.

Reprezentantii Lidl au precizat ca produsul a fost de la vanzare din magazine. Clientii care l-au cumparat deja il pot returna in toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Alte produse vandute de Lidl Romania, inclusiv alte produse din gama “Camara Noastra”, nu sunt afectate de aceasta rechemare.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share