Limbaj suburban al fostului viceprimar al orașului pe Facebook: "Ești un amalgam între obrăznicie și prostie. Mi-e silă de tine!" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Limbaj suburban al fostului viceprimar al orașului pe Facebook: „Ești un amalgam între obrăznicie și prostie. Mi-e silă de tine!”

Stiri

Limbaj suburban al fostului viceprimar al orașului pe Facebook: „Ești un amalgam între obrăznicie și prostie. Mi-e silă de tine!”

O conversație halucinantă între fostul viceprimar al orașului și vicepreședintele C.A. al Chindiei Târgoviște a avut loc azi noapte pe Facebook!

Ciprian Prisăcaru, fost propagandist PDL, fost viceprimar al orașului, fost candidat la funcția de primar al municipiului din partea PNL, fost președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, actualmente activist PSD și director al Complexului de Natație, a avut o ieșire suburbană în mediul virtual la adresa lui Cătălin Furtună, un om de afaceri din oraș și încă vicepreședinte al echipei de fotbal, Chindia Târgoviște.

Provocat de Furtună, care i-a transmis prin intermediul Facebook că „mai are un an”, Prisăcaru și-a ieșit din minți și a postat mai multe mesaje de-a dreptul halucinante pentru un angajat al primăriei municipiului.

În fotografia de mai jos puteți descoperi o parte din conversația purtată de cei doi în mediul virtual, cu mențiunea că într-un final, discuția a fost ștearsă

conversatie prisacaru furtuna

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share