Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la Târgoviște: "Nu are, oameni buni... Nu are!" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la Târgoviște: „Nu are, oameni buni… Nu are!”

Stiri

Liviu Dragnea s-a dezlănțuit la Târgoviște: „Nu are, oameni buni… Nu are!”

Liderul PSD a făcut spectacol în fața susținătorilor partidului veniți să-l aplaude la în vechea cetate de scaun.

Liderul PSD Liviu Dragnea a spus, duminică, în discursul susţinut la mitingul PSD de la Târgovişte, că preşedintele Klaus Iohannis este cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească, iar acum a început să facă gălăgie, susţinând că acesta a realizat industria urii, dezbinarea între români şi afirmând că şeful statului nu îşi poate iubi ţara.

Dragnea a declarat duminică, la mitingul electoral de la Târgovişte, că Iohannis nu are un proiect de ţară sau vreun gând bun pentru România.  “Am auzit şi aţi auzit şi dumneavoastră în ultima perioadă pe cel mai mare mut pe care l-a dat politica românească a început să facă gălăgie. Credeţi că are Iohannis ceva de spus? Credeţi că are vreun proiect de ţară? Credeţi că are vreun proiect, vreun gând bun pentru România? Nu are, oameni buni. El şi ai lui fac gălăgie pentru a acoperi un sunet care începe să se audă din ce în ce mai tare. Este sunetul creşterii economice, este sunetul scos de motoarele industriei şi agriculturii”, a spus Dragnea. Liderul PSD a afirmat că Iohannis a realizat industria urii, dezbinarea între români.  “Şi Iohannis a realizat ceva în industrie. Industria urii. Ura între români, dezbinarea şi războiul români între români. Pentru că acest om nu îşi poate iubi ţara. De ce credeţi că chiar dacă institutele din România, instituţiile străine au arătat care e creşterea economică a României, a doua din Europa, al treilea an, peste 5% creştere economică, peste 3.000 de lei salariul mediu net… De ce credeţi că ei în continuare, el şi ai lui stau în gură cu cifrele mincinoase? Pentru că şi-ar dori ca România să o ducă rău, doar să nu aibă dreptate PSD-ul”, a afirmat Dragnea.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share