Lovitură de teatru. Cine era șoferul care a accidentat MORTAL o fetiță de 6 ani! Ce s-a întmplat când a fost testat de polițiști! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Lovitură de teatru. Cine era șoferul care a accidentat MORTAL o fetiță de 6 ani! Ce s-a întmplat când a fost testat de polițiști!

accident rutier dambovita

Stiri

Lovitură de teatru. Cine era șoferul care a accidentat MORTAL o fetiță de 6 ani! Ce s-a întmplat când a fost testat de polițiști!

Ieri, în localitatea dâmbovițeană Corbii Mari, s-a produs un tragic accident de mașină în urma căruia o fetiță de șase anișori și-a pierdut viața.

Episod șocant petrecut ieri dup=amiază în Dâmbovița. O copilă de numai 6 ani a murit după ce a fost lovită de o mașină. Micuța a plecat de lângă mama sa și a încercat să traverseze strada fără să se asigure, iar acest gest avea să îi aducă sfârșitul.

Problemele însă nu se opresc aici pentru că imediat după producerea accidentului, oamenii legii au sosit la fața locului și au constatat că omul care se afla la volanul mașinii implicate în accident era unul dintre consilierii locali din Corbii Mari, iar atunci când acesta a fost testat cu etilotestul avea 0,15 la mie alcool în aerul expirat, o concentraţie care nu atrage răspunderea penală şi pentru această faptă.

Sursă foto: cronica-gaestiului.ro

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share