Lovitură de TEATRU. Șeful poliției Dâmbovița este cercetat în urma unui caz de crimă! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Lovitură de TEATRU. Șeful poliției Dâmbovița este cercetat în urma unui caz de crimă!

Stiri

Lovitură de TEATRU. Șeful poliției Dâmbovița este cercetat în urma unui caz de crimă!

Anunțul începerii cercetării prealabile a fost făcut chiar de șeful Poliției Române, care a mai dezvăluit și faptul că au fost descoperite posibile abateri disciplinare.

Şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniță, a dezvăluit că a fost demarată o cercetare prealabilă şi a şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, Danil Zepiși, în cazul tinerei ucise, la sfârşitul lunii ianuarie, de către concubinul ei, într-un coafor din Titu, judeţul Dâmboviţa. Înainte de a se preda poliţiei, bărbatul a sunat la 112.

“În ceea ce priveşte infracţiunea de omor din localitatea Titu, au existat în spaţiul public mai multe afirmaţii ale rudelor femeii ucise, în sensul că starea de tensiune şi ameninţările la care a fost supusă victima fuseseră aduse la cunoştinţa poliţei din Titu, de mai multe ori, anterior omorului. Am cerut atunci să verific acele afirmaţii şi am cerut Direcţiei Control Intern din cadrul IGPR să facă o investigaţie în acest caz. Vă pot confirma că în urma verificărilor făcute, s-au identificat posibile abateri disciplinare, motiv pentru care am înaintat materialul conducerii Ministerului Afacerilor Interne şi am propus cercetarea prealabilă a inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa, pentru că această această funcţie intră în competenţa de numire a ministrului”, a anunţat Cătălin Ioniţă.

Militarul acuzat că şi-a omorât concubina într-un coafor din localitatea Titu, judeţul Dâmboviţa, este angajat MApN din 2009 şi a avut până acum un ”comportament normal”, trecând cu bine de ultima testare psihologică în octombrie 2017. El a fost suspendat din funcţie, potrivit MApN.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share