Lovitură pentru dâmbovițenii, clienți ai BCR. Din iunie se schimbă tot! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Lovitură pentru dâmbovițenii, clienți ai BCR. Din iunie se schimbă tot!

franzia bcr romania

Stiri

Lovitură pentru dâmbovițenii, clienți ai BCR. Din iunie se schimbă tot!

Reprezentanții Băncii Comerciale Române au trimis notificări către toți clienții pentru a anunța modificările, care intră în vigoare, din vară!

Banca Comercială Română (BCR) vine cu vești proaste pentru clienții săi! Pentru a-și descuraja proprii clienți să mai apeleze la angajații băncii, conducerea instituției a decis să majoreze comisioanele! Majorările nu sunt deloc de neglijat!

BCR le-a transmis clienţilor o notificare prin care îi anunţă că majorează, începând cu data de 25 iunie 2019, comisioanele la ghişeu şi prin Phone Banking, într-o mişcare prin care încearcă să descurajeze clienţii să mai apeleze la angajaţii băncii. În schimb, banca îi încurajează pe clienţi să folosească noua platformă de internet banking George.

”Modificăm comisioanele la ghişeu şi prin Phone Banking Ne dorim să eficientizăm timpul de care dispunem în unităţi, astfel că o serie de comisioane legate de operaţiunile la ghişeu au fost modificate. Timpul câştigat îl vom putea folosi astfel în găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile dumneavoastră mai complexe cum ar fi: planificarea resurselor financiare pe termen mediu sau lung sau alegerea celei mai bune variante de finanţare”, arată notificarea trimisă de BCR clienţilor.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share