Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Luna NOIEMBRIE vine cu temperaturi NEOBIȘNUITE și pentru Dâmbovița: „De 20 de ani nu a mai fost așa!”

vremea in dambovita

Stiri

Luna NOIEMBRIE vine cu temperaturi NEOBIȘNUITE și pentru Dâmbovița: „De 20 de ani nu a mai fost așa!”

Luna noiembrie va fi neobișnuită din punct de vedere termic. Meteorologii au anunțat că în urmă cu 20 de ani s-au mai înregistrat astfel de temperaturi.

Noiembrie nu va fi o lună foarte friguroasă, temperaturile pot ajunge la peste 15 grade, iar iarna își intră în drepturi din luna ianuarie, potrivit meteorologilor.
“De mâine (marți), vremea este într-un proces de ameliorare. Precipitațiile vor fi mai puține, iar vântul va slăbi în intensitate. (…) Diminețile vor fi foarte răcoroase. În depresiuni e posibil ca temperatura să scadă sub minus 5 grade.
Vestea bună este că pe parcursul următoarelor zile, vor fi temperaturi din ce în ce mai ridicate. Pe partea de sud a țării noastre, este posibil ca luna noiembrie să aibă o temperatură medie peste normele climatologice, mai cald decât a fost în ultimele decenii – în medie, temperaturi de peste 15 grade”, a declarat Florinela Georgescu, director executiv ANM, pentru televiziunea națională.

În Dâmbovița, vremea este în încălzire. Diminețile vor fi reci. După 3 noiembrie sunt așteptate schimbări ale climei. Iarna cu manifestările cela mai severe va fi în lunile ianuarie și februarie

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share