Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Mâine, Dâmbovița va avea un nou șef! Ei sunt cei doi candidați la cea mai înaltă funcție din județ

consiliul judetean dambovita

Stiri

Mâine, Dâmbovița va avea un nou șef! Ei sunt cei doi candidați la cea mai înaltă funcție din județ

După încă o mazilire la vârful PSD, mâine se dă o nouă luptă pentru un post greu. Vor fi doi aspiranți, dar câștigătorul e ușor de anticipat încă de pe acum.

Daniel Comănescu a rezistat cât și cum a putut el mai bine în fruntea Consiliului Județean Dâmbovița. Amiciția cu Adrian Țuțuianu l-a costat postul, un post pe care, să fim drepți, nu l-a ocupat niciodată datorită calităților care-l recomandau. A fost pus pe prietenie, va fi dat jos din cauza prieteniei.

Eliminarea lui Comănescu s-a făcut cum scrie la regulament. Cu retragere de sprijin politic și tot tacâmul obișnuit în PSD, care mâine își va pune omul în fruntea consiliului.

Viitorul președinte nu e o… noutate. E mai vechi, dar e în grațiile actualei echipe din fruntea PSD Dâmbovița. Alexandru Oprea se numește și cunoaște perfect biroul de pe vremea lui Țuțuianu, când primise pentru prima oară cheia de la intrare.

Oprea se va lupta cu Iulian Brezeanu pentru postul de barosan peste județ, dar nu va fi tocmai o luptă, șansele penelistului cunoscut la nivel de cancelarie de școli, fiind egale cu cele ale mieilor în această perioadă a anului.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share