Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Mall “Crizantema” Târgoviște. Cum va arăta și ce branduri vor fi prezente

Stiri

Mall “Crizantema” Târgoviște. Cum va arăta și ce branduri vor fi prezente

Dezvoltatorii parcului de retail modern „Crizantema” au anunțat relansarea proiectului. Grupul oamenilor de afaceri britanici și români poartă tratative și negocieri avansate cu reprezentați ai unor fonduri de investiții active pe segmentul de retail, pentru a-i convinge sa investească in proiectul din Târgoviște.

Investiția are în vedere construirea unor spații comerciale moderne cu o suprafață utilă de peste 27.500 mp care să poată găzdui un hipermarket, 1300 mp spații de alimentație publică, 1300 de locuri de parcare, un Multiplex Cinema, bowling. Locul ales este în imediata apropiere a Campusului Universitar.

Brandurile internaționale la Târgoviște

Adidas, Nike, Benetton, McDonald’s, Marks & Spencer, Pizza Hut, The Body Shop, Mango, Esprit, Lacoste, C & A și H & M fac parte din master planul Crizantema Mall.

”Faptul că negocierile cu reprezentanții fondului de investiții sunt într-o fază avansată, studiile tehnice, proiectarea, avizarea și autorizarea au fost deja parcurse într-o etapă anterioară, ne îndreptațește să credem că putem livra proiectul pieței pâna în trimestrul al III-lea al anului 2018”  a declarat Mircea IONICĂ, acționar, unul din reprezentanții grupului de dezvoltatori britanici și români.

Pagini: 1 2

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share