Marcele, poți să-l scoți din tainiță... Echipa câștigă! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Marcele, poți să-l scoți din tainiță… Echipa câștigă!

viorel moldovan chindia targoviste

Stiri

Marcele, poți să-l scoți din tainiță… Echipa câștigă!

Chindia a reușit o victorie frumoasă și normală în meciul cu nou-promovata, U. Cluj și are maximum de puncte după primele două runde ale noului sezon al Ligii a II a.

Chindia Târgoviște a învins U. Cluj cu 2-1 la capătul unui meci foarte bun făcut de băieții lui Viorel Moldovan, care adună punctaj maxim după două runde jucate în acest nou sezon.
Dincolo de victorie, una importantă, nimeni nu poate spune că rezultatul de pe „Eugen Popescu” poate fi considerat o mare surpriză. În fond, față-n față s-au aflat echipa care a fost la un pas de promovarea în în elita fotbalului românesc și alta venită din obscuritatea Ligii a III a. În interviurile acordate „pe sub mână”, noul antrenor al Chindiei vorbea despre cât de tare e Clujul lui Falub și cât de normal ar fi fost un eșec în meciul de luni. De fapt, fostul „nouar” al naționalei își căuta alibiuri în eventualitatea unei sincope în fața „șepcilor”.
Dincolo de bucuria unui rezultate pozitiv obținut de roș-albaștri, rămânem cu regretul că Viorel Moldovan a fost „domesticit” rapid de către președintele Chindiei, noul antrenor de la Târgoviște devenind instantaneu varianta fără mustață a lui Nicu Croitoru, atunci când vine vorba de personalitate. Atacantul bătăios, care marca goluri pe bandă rulantă în România, Elveția, Franța sau Turcia a acceptat rolul de jucărie a lui Ghergu, care l-a pitit de presa incomodă, chipurile, pentru „nu-l expune”. Fără conferințe de presă, fără interviuri, fără contacte cu persoane neagreate de președinte. Și când te gândești că la prima și singura întâlnire cu mass-media, Moldovan promitea o relație frumoasă cu ziariștii… Săracu’, Viorel, credea că la Târgoviște poate gândi și vorbi liber.
Imediat după succesul cu U. Cluj, Moldovan a încercat o aroganță la adresa unui coleg de breaslă, care-l criticase după afirmția că ardelenii sunt favoriți în meciul de la Târgoviște. Nu era cazul. Un om care iese din tainiță, doar atunci când îi dă voie Ghergu nu mai are nicio credibilitate.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share