Meseria căutată în toată țara! Dâmbovițenii care au această calificare pot câștiga 1500 de euro lunar. Nu e nevoie de studii superioare! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Meseria căutată în toată țara! Dâmbovițenii care au această calificare pot câștiga 1500 de euro lunar. Nu e nevoie de studii superioare!

Stiri

Meseria căutată în toată țara! Dâmbovițenii care au această calificare pot câștiga 1500 de euro lunar. Nu e nevoie de studii superioare!

Toată România caută astfel de meseriași. Altădată o calificare banală, acum îți poate aduce 1500 de euro salariu net, fără studii superioare.

România este una dintre țările în care muncitorii calificați dispar în fiecare zi. Lipsa meseriașilor se simte din ce în ce mai tare, iar patronii au recunoscut că ne confruntăm cu o criză la nivel național.

Una dintre cele mai căutate meserii în momentul de față este cea de electrician calificat. Firmele oferă salarii fabuloase pentru un astfel de muncitor cu patalama, dar problema este că nu prea mai există. Mulți dintre profesioniștii în domeniu au ales să muncească departe de casă, iar în țară au mai rămas cei care au învățat meseria fără să urmeze o școală. 

Potrivit unor informații oficiale, un electrician profesionist ajunge să câștige 1500 de euro pe lună în România, patronii oferind aceste sume excelente pentru a-și putea onora contractele în domeniu.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share