Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Meteorologii au făcut anunțul. Ploile se vor întoarce în Dâmbovița! Când se strică vremea!

Stiri

Meteorologii au făcut anunțul. Ploile se vor întoarce în Dâmbovița! Când se strică vremea!

Potrivit prognozei pentru perioada 30 aprilie – 13 mai publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie, vremea va fi mai caldă decât normal.

VREMEA ÎN DÂMBOVIȚA

În prima săptămână, va predomina o vreme deosebit de caldă, valorile diurne urmând a avea medii în creştere de la 25 de grade în 30 aprilie spre 28 de grade pe 5 mai. Ulterior, vremea se va răcori şi se vor înregistra temperaturi medii maxime în jurul celor normale, în medie regională de 24 de grade, în jurul datei de 8 mai, iar până spre sfârşitul intervalului nu se estimează variaţii semnificative, media maximelor urmând a fi de 22 – 23 de grade.

Minimele nocturne, cu mult mai ridicate comparativ cu normele perioadei, vor fi în creştere de la 8 grade, în prima zi a intervalului, spre media de 13 grade, în 6 mai. Ulterior, se vor înregistra valori minime medii apropiate de normalul perioadei, în marea lor majoritate situate între 10 şi 13 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor însoţite de descărcări electrice va fi mai ridicată îndeosebi în unele zile din intervalul 7 – 13 mai.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share