Nicio schimbare. Ce s-a întâmplat cu șeful unei importante instituții din Dâmbovița după închierea interimatului! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Nicio schimbare. Ce s-a întâmplat cu șeful unei importante instituții din Dâmbovița după închierea interimatului!

Stiri

Nicio schimbare. Ce s-a întâmplat cu șeful unei importante instituții din Dâmbovița după închierea interimatului!

„Încep prin a vă mulţumi pentru prezenţa dumneavoastră astăzi, cu acest prilej care are o însemnătate deosebită pentru mine”.

Colonelul Matei Viorel Dumitru – numit astăzi inspector şef al I.J.J. Dâmboviţa

În urma promovării concursului de ocupare a funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, col. Matei Viorel Dumitru a fost numit astăzi, oficial, în această funcţie. Pentru acest eveniment, din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a participat col. Medvichi Cezar, adjunctul inspectorului general.

Cu acest prilej, inspectorul şef a adresat un mesaj tuturor celor prezenţi:

‘Încep prin a vă mulţumi pentru prezenţa dumneavoastră astăzi, cu acest prilej care are o însemnătate deosebită pentru mine.
Numirea mea în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa mă onorează şi mă responsabilizează deopotrivă.

Am convingerea că prin muncă susţinută, profesionalism şi credinţă vom obţine rezultate pozitive în activitate, aducându-ne astfel contribuţia la modernizarea instituţională şi la creşterea gradului de încredere a populaţiei în Jandarmeria Română.
În relaţiile cu celelalte autorităţi din judeţul Dâmboviţa vom da dovadă, ca şi până acum, de corectitudine, colegialitate şi onestitate, fără a face rabat de la nici un efort pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor judeţului.

În încheiere, vreau să le mulţumesc tuturor colegilor din unitate, atât celor prezenţi în sală, cât şi celor aflaţi la datorie, pentru dăruirea dovedită pe timpul îndeplinirii activităţilor şi misiunilor şi totodată să îi asigur că vor găsi în mine acelaşi coleg şi prieten ca şi până acum’.

Activitatea de numire în funcţie s-a desfăşurat în sala de şedinţe a Direcţiei Silvice, în prezenţa oficialităţilor locale şi a conducerii structurilor cu care Jandarmeria cooperează.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share