O altă familie din Dâmbovița a fost ajutată de emisiunea "Visuri la Cheie" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

O altă familie din Dâmbovița a fost ajutată de emisiunea “Visuri la Cheie”

Stiri

O altă familie din Dâmbovița a fost ajutată de emisiunea “Visuri la Cheie”

Familia Ispilat, din comuna dâmbovițană Niculesti, a primit miercuri seară vizita echipei Visuri la cheie, iar cel mai mare vis al părinților Ana și David, acela de a avea o locuință complet renovată și utilată pentru cei șase copii ai lor, a devenit realitate.

Miercuri seară, echipa Visuri la cheie a mers la o familie căreia, deși îi lipsesc multe, nu a uitat să iubească, să zâmbească și să fie fericită. Ana, David și cei șase copii ai lor, Sara, Eva, Bianca, Filip, Ioana și Beniamin, din localitatea Niculești, județul Dâmbovița, au avut parte de o surpriză uriașă în urma căreia cea mai mare dorință a lor a devenit realitate.

Dragoș, Adela, Alina și Omid le-au trecut pragul, au făcut impreună inspecția casei, au discutat despre nevoile lor și despre ce își doresc să păstreze în noua locuință, după care cei opt au plecat într-o binemeritată vacanță la Sibiu, orașul preferat al Anei, iar renovarea a început.

 

Timp de două săptămâni, toată echipa împreună cu mulți voluntari au lucrat la visul familiei Ispilat, au consolidat locuința și au transformat-o complet.

Omid a ales să unească zona de intrare cu zona de living, dar în același timp să le și separe printr-o jardinieră spectaculoasă, și a dat întregului spațiu un design vesel, a folosit foarte multe culori și a încercat să creeze o atmosferă caldă, cu cărămidă aparentă pe pereți și cu tablouri colorate – o sufragerie mare, care s-a compactat pentru întreaga familie. În bucătărie, Alina a gândit un spațiu cât mai funcțional, cu zone de blat atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă, integrând perfect zonele de lucru și de depozitare.

Citește tot

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share