O târgovișteancă își strigă nemulțumirea pe Facebook: "Pe cine trebuie să strâng de gât pentru asta?" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

O târgovișteancă își strigă nemulțumirea pe Facebook: „Pe cine trebuie să strâng de gât pentru asta?”

banner pe bloc in targoviste

Stiri

O târgovișteancă își strigă nemulțumirea pe Facebook: „Pe cine trebuie să strâng de gât pentru asta?”

Amplasarea unui banner al PSD pe unul dintre cele mai vizibile blocuri din municipiul Târgoviște, a scos-o din sărite pe una dintre locatate.

Face ce face PSD-ul și reușește să-și pună toată lumea-n cap. Inclusiv la Târgoviște, orașul nostru drag, cu oameni recunoscuți pentru modul pașnic în care-și manifestă nemulțumirile legate de politicieni.

Există însă și momente în care unii oameni, puțini la număr, nu mai suportă și… „explodează”.

Este cazul unei tinere doamne, din ce am reușit să aflăm, bugetară cu normă întreagă, care nu a mai suportat tupeul politicienilor, și-a luat inima-n dinți și a postat pe Facebook ce o nemulțumește.

Nu-i vom face cunoscută identitatea pentru că am putea să-i facem un mare deserviciu, dar o să-i popularizăm fotografiile pentru că merită.

Pentru cei care nu și-au dat seama, blocul despre care târgovișteanca vorbește este situat în microraionul 5 și este vizibil de pe tot Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share