Poliția Dâmbovița a rămas fără șef! Ministrul Carmen Dan l-a eliberat din funcție pe inspectorul-șef! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Poliția Dâmbovița a rămas fără șef! Ministrul Carmen Dan l-a eliberat din funcție pe inspectorul-șef!

Stiri

Poliția Dâmbovița a rămas fără șef! Ministrul Carmen Dan l-a eliberat din funcție pe inspectorul-șef!

Inevitabilul s-a produs și Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița a rămas, în mod oficial, fără lider.

Ministrul Afacerilor Interne a semnat marți, 11 iunie, ordinul de revocare din funcția de inspector șef deținută de Danil Zepiși. Mutarea era pregătită de mai multă vreme, însă problemele de sănătate ale acestuia au împiedicat-o pe Carmen Dan să îl elibereze din funcție.

Într-un articol publicat ieri de Gazeta Dâmboviței, au apărut informații potrivit cărora, la revenirea din concediul medical, Zepiși și-ar fi găsit biroul sigilat. Acesta și-a găsit biroul sigilat, și în loc de scaunul de inspector șef a primit vestea că Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat i-a retras dreptul de acces la informații și documente clasificate. Retragerea acestui drept se face în urma unor verificări și propuneri ale Direcției Generale de Protecție Internă. În plus, există zvonuri conform cărora, Daniel Zepiși ar avea și un dosar medical, în urma concediului prelungit, care i-ar afecta un program normal de lucru, din cauza problemelor medicale delicate pe care le-a avut în ultima perioadă. Astfel, Zepiși a fost pus la dispoziția MAI și i se va căuta un post conform cu gradul avut (comisar șef de poliție), dar fără acces la documente clasificate, titrează sursa citată.

În momentul de față, funcția de inspector șef al poliției județene este deținută, cu împuternicire, de către Sorin Păun.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share