Polițiștii dâmbovițeni au capturat trei tineri bănuiți de trafic de droguri! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Polițiștii dâmbovițeni au capturat trei tineri bănuiți de trafic de droguri!

captura droguri

Stiri

Polițiștii dâmbovițeni au capturat trei tineri bănuiți de trafic de droguri!

Moş Crăciun a venit cu câte o pereche de cătuşe pentru trei tineri din Piteşti. Au fost prinşi cu un kilogram şi jumătate de droguri asupra lor, de către ofiţerii antidrog. Iar unul dintre poliţişti chiar era deghizat în Moş Crăciun! Tinerii au fost reţinuţi cu câteva momente înainte de a-şi livra marfa.

În ajunul Crăciunului, mai multe echipaje de poliţie din cadrul IPJ Dâmboviţa sub coordonarea procurorilor DIICOT Dâmboviţa au blocat în trafic, pe strada Craiovei din Piteşti, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, despre care se ştia că transportă droguri care urmau să fie distribuite în municipiu.

Deşi unii dintre poliţişti erau costumaţi în Moş Crăciun, la vederea mascaţilor, cele trei persoane care se aflau în maşină, doi bărbaţi şi o femeie, s-au speriat şi au blocat uşile autoturismului, forţele de ordine fiind nevoite să spargă un geam şi să-i scoată pe cei trei pe acolo, scrie Mediafax.

Anchetatorii au percheziţionat maşina şi au descoperit 1,5 kg de canabis, droguri ascunse în pungi.

Cele trei persoane au fost încătuşate şi duse la sediul DIICOT Dâmboviţa pentru a fi audiate. Pe maşina cu care erau transportate drogurile s-a pus sechestru de către anchetatori.

Cei trei tineri îşi vor petrece Crăciunul în arestul IPJ Dâmboviţa, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Rămâne că în urma audierilor şi a probelor strânse procurorii să stabilească dacă ei fac parte dintr-o grupare mult mai mare. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor dâmboviţeni.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share