Postare suburbană pe Facebook! Un actor al Teatrului Tony Bulandra: "Am altă treabă decât să mă intereseze cine cu cine se f**e" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Postare suburbană pe Facebook! Un actor al Teatrului Tony Bulandra: „Am altă treabă decât să mă intereseze cine cu cine se f**e”

mircea silaghi targoviste

Stiri

Postare suburbană pe Facebook! Un actor al Teatrului Tony Bulandra: „Am altă treabă decât să mă intereseze cine cu cine se f**e”

Mircea Silaghi este unul dintre actorii importanți ai teatrului de la Târgoviște.

A căpătat o oarecare notorietate după ce a dat viață personajului „Luca” din serialul de televiziune „Vine Poliția” difuzat de ProTv la începutul anilor 2000, iar de mai mulți ani face parte din trupa de actori a teatrului „Tony Bulandra” din municipiul Târgoviște. Mircea Silaghi, un actor despre care unii specialiști spun că ar fi foarte talentat, a avut o ieșire suburbană în spațiul public, expunându-și părerea despre utilitatea Referendumului pentru Familia Tradițională, eveniment care va avea loc la începutul lunii viitoare.

Dincolo de opinia artistului, pe care nu i-o contestăm sau aprobăm, am fost surprinși de termenii folosiți de vedeta teatrului dâmbovițean. „Sincer, m-aș duce să votez la referendum. Dar am altă treabă decât să mă intereseze cine cu cine se f**e.”, a postat Silaghi pe contul său de Facebook.

mircea silaghi postare facebook

Potrivit cinemagia.ro, Mircea Silaghi este nascut la Baia Mare, este absolvent al Universitatii de Arta Teatrala din Tg-Mures sectia actorie. Actualmente este angajat al teatrului din Targoviste. A aparut in mai multe reclame. Primul lui film a fost o productie a Teatrului Dramatic din Baia Mare (de altfel primul film artistic produs de un teatru din Romania, in regia Luminitei Valean), in care a jucat rolul Felix intr-o adaptare dupa Enigma Otiliei de Calinescu, numita Adevarata Otilie.

Potrivit aceleiași surse, în cariera sa, Silaghi a fost distribuit în trei producții, respectiv „Vine poliția” – serial TV, Tanti și Omega Rose.

La teatrul din Târgoviște, lui Silaghi i-au fost oferite numeroase roluri pe care cunoscătorii spun că le-a dus la capăt cu brio.

Citeste continuarea aici
CITESTE SI...

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share