Primarul orașului atacă, în timp ce bate în retragere! Renovarea stadionului începe mai repede! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Primarul orașului atacă, în timp ce bate în retragere! Renovarea stadionului începe mai repede!

Sport

Primarul orașului atacă, în timp ce bate în retragere! Renovarea stadionului începe mai repede!

După ce a anunțat că lucrările de reabilitare a stadionului Eurgen Popescu vor începe în septembrie, Stan a anunțat un nou termen.

Presiunea iubitorilor de fotbal din municipiul Târgoviște și-a făcut simțit efectul aproape instantaneu. Mitingul anunțat de fanii echipei Chindia pentru duminica aceasta pare să-l fi speriat pe edil, care promite demararea lucrărilor în luna iulie și nu în septembrie.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Cristian Stan anunță noul termen în timp ce-i atacă virulent pe reprezentanții PNL, care au anunțat o conferință de presă pe această temă. Liberalii dâmbovițeni, defazați ca de obicei, au găsit un motiv în a-și ataca adversarii politici, folosindu-se de microbiștii revoltați că nu vor putea vedea meciurile de Liga I ale echipei în propriul oraș.

Dincolo de strategia mizeră a liberalilor, efectul pare să fie în beneficiul celor care vor să vadă fotbal de calitate în vechea cetate de scaun.

O mare bilă neagră pentru primarul Stan, care în ultima postare, a dovedit că sub presiunea publică se pot face multe lucruri bune. Dacă inițiativa i-ar fi aparținut, azi, avea ocazia de a deveni erou printre zecile de mii de fani ai echipei de fotbal Chindia Târgoviște.

Când neobrăzarea bate rațiunea…

Înțeleg că PNL vrea să facă astăzi o conferință de presă undeva la stadion (sau ceva de genul). Eu mă bucur. Cred că acolo vor să-și ceară scuze târgoviștenilor pentru două porcării pe care le-au făcut:
– n-au votat bugetul municipiului pe anul 2019 și, implicit, bugetul Chindiei Târgoviște (au avut alte „priorități”);
– n-au votat proiectul de hotărâre prin care Municipiul Târgoviște a demarat procedura pentru obţinerea finanţării necesare reabilitării stadionului, respectiv contractarea unui împrumut.
Cred (sper) că despre asta va fi vorba în conferință. Altminteri, e ușor să faci opoziție cu limonada în gură, fără să te intereseze de nimic concret, fără să știi să citești un buget de venituri și cheltuieli, fără să știi să întocmești o propunere de proiect. Dar, măcar, poți ascunde asta fiind mai retras. Când vii și te afișezi ca cei din PNL, riști să-ți vadă tot orașul „știința” de carte. Orașul ăsta merită altceva decât episoade din astea de teatru politic în care ba echipa de fotbal, ba asfaltările de străzi, ba investițiile din școli și grădinițe sunt murdărite de unii și alții în goana lor isterică după voturi.
În loc de concluzie:
Lucrările la stadion vor incepe cel târziu in luna iulie.
#ChindiaNuEBătaiaVoastrăDeJoc
#TârgovișteNuEBătaiaVoastrăDeJoc
*

*Rândurile de mai sus au fost postate pe pagina de facebook a primarului Daniel Cristian Stan.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share