Prisăcaru pleacă din centru. Se mută la periferie! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Prisăcaru pleacă din centru. Se mută la periferie!

ciprian prisacaru csm targoviste

Sport

Prisăcaru pleacă din centru. Se mută la periferie!

Cum pleacă Prisăcaru de la CSM? În opinia noastră, cu capul plecat sau pe ușa din dos.

Ciprian Prisăcaru a părăsit Clubul Sportiv Municipal Târgoviște. N-a făcut-o glorios, așa cum probabil și-a dorit atunci când a câștigat concursul din 2016, ba a anticipat eronat desfășurarea ostilităților, în sensul că a fost privat de camerele de luat vederi pe care le iubește atât de mult.

Ce s-a discutat la conferința de presă la care a luat parte și primarul orașului e mai puțin important pentru că în stilu-i caracteristic, Prisăcaru a trecut repede peste insuccesele sale manageriale, zăbovind în schimb minute bune asupra unor rezultate obținute grație colaborării cu echipele de juniori ale CSȘ-ului, colaborare încheiată încă de pe vremea lui Ciprian Iugulescu.
Ziariștii rămași în sala de protocol a Polivalentei au așteptat în zadar să audă din gura lui Prisăcaru că scurtul său mandat la CSM a fost un fiasco. Fostul director a crezut că lumea va uita cum a trimis echipa de baschet feminin în liga secundă, cum a ratat medaliile cu echipa de volei, cum nu a mișcat un pai la sala de atletică grea deși avea alocată o sumă frumușică pentru asta încă din luna februarie, cum și-a băgat angajații în comisii de disciplină, cum a amenințat ziariștii incomozi cu procese, cum i-a sfidat la precedentele conferințe de presă și câte și mai câte.

Nici măcar primarul Stan n-a avut puterea să spună că a fost mulțumit de activitatea lui Ciprian Prisăcaru în fruntea CSM-ului, aruncând câteva săgeți spre subalternul său: „Vreau să văd un CSM mai incisv în relația cu federația de baschet. Până acum am fost prea cuminți, ne-am supus fără să comentăm”, a precizat edilul orașului la un moment dat.

Cum pleacă Prisăcaru de la CSM? În opinia noastră, cu capul plecat sau pe ușa din dos. Sub comanda lui, clubului târgoviștean a înregistrat cea mai slabă perioadă din existență la nivelul rezultatelor, dar și a relațiilor cu angajații și reprezentanții mass-media.

De luni, Ciprian Prisăcaru devine director al Complexului Turistic de Natație, unde speră să fie mai liniștit. Evident, încetul cu încetul, vă dispărea și din atenția presei, pentru că indiferent de situație, bazinele de la periferia orașului nu vor fi niciodată la fel de importante precum biroul din buricul târgului.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share