Promisiunea autorităților locale: "Târgoviște va avea cele mai moderne mijloace de transport în comun" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Promisiunea autorităților locale: „Târgoviște va avea cele mai moderne mijloace de transport în comun”

Foto: Andrei MArian Photogrphy

Stiri

Promisiunea autorităților locale: „Târgoviște va avea cele mai moderne mijloace de transport în comun”

Primarul municipiului Târgoviște nu a dorit să dezvăluie constructorului de la care vor fi achiziționate autobuzele.

Într-o emsiune difuzată de postul local Columna TV, primarul Cristian Daniel Stan a vorbit despre viitoarele autobuze, care vor deservi cetățenilor din Târgoviște.

Edilul nu a vorbit despre data la care vor apărea pe șoselele din oraș noile mijloace de transport în comun, însă a promis că cetățenii vor beneficia de condiții asemănătoare celor de care se bucură oamenii din Occident.

Târgoviștea va avea cel mai modern mijloc de transport în comun! Am avut dreptate și sunt mulțumit că decizia de preluarea a transportului public de către Primărie a fost înteleaptă. S-au facut noi angajări, nu mai sunt probleme în transportul public și vă asigur că, după finalizarea celor două proiecte de peste 26 de milioane de euro, Municipiul Târgoviște va beneficia de cel mai modern transport public în comun. Ne aflăm în faza de evaluare a ofertelor, iar într-o lună, o lună și jumatate, vom finaliza licitația și contractul de furnizare a autobuzelor, ce vor fi cu nimic mai prejos decat cele din Europa. Vorbim despre un gigant în domeniu, nu pot să vă dau numele firmei, însă pot să vă spun că vom avea cele mai moderne autobuze din Europa. Vor fi modernizate toate stațiile de traseu, toate stațiile de capăt, depoul și vor fi reabilitate și modernizate Bdul Independenței, strada lt. Stancu Ion, strada Gării și Bdul Regele Carol I”, a marturisit Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște, in cadrul emisiunii „Riposta!”, realizată de Marius Dumitrache.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share