PSD Dâmbovița se folosește de numele lui Viorel Moldovan pentru a aduna "like-uri" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

PSD Dâmbovița se folosește de numele lui Viorel Moldovan pentru a aduna „like-uri”

viorel moldovan psd dambovita

Sport

PSD Dâmbovița se folosește de numele lui Viorel Moldovan pentru a aduna „like-uri”

Fără să vrea, noul antrenor al Chindiei a fost târât într-un nou episod urât mirositor!

Săptămâna trecută, în Sala Florentină a Primăriei Târgoviște, Viorel Moldovan era prezentat drept noul antrenor al Chindiei Târgoviște. Fostul atacant al echipei naționale s-a pozat alături de primar, viceprimar sau reprezentanți ai Consiliului Județean, în fapt reprezentați ai acționariatului formației dâmbovițene.
Astăzi, pe pagina de Facebook a organizației județene a PSD, a apărut o postare de-a dreptul jenantă. Cei care se ocupă de respectivul cont au distribuit un material apărut în presa locală însoțit și de un comentariu grețos, care nu a reușit să dezvăluie legătura dintre PSD Dâmbovița și venirea lui Viorel Moldovan la Chindia Târgoviște.
Este al doilea episod penibil pe care cel care marca în poarta Angliei la Mondialul din 98 îl trăiește de când a semnat cu Chindia, primul fiind cel în care Marcel Ghergu, președinte al grupării dâmbovițene, a dezvăluit că Moldovan a fost o banală variantă de rezervă activată după ce Nicu Croitoru ar fi refuzat prelungirea colaborării.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share