Publicitate | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Publicitate

O campanie de promovare pe targoviste.info va face cunoscuta activitatea si serviciile dvs. in fata unui public de calitate.

Veti putea alege tipul de material personalizat (banner, articol, interviu, comunicat de presa, advertorial, etc.) pe care il considerati potrivit pentru a va promova serviciile, beneficiind astfel de vizibilitate accentuata.

Oferta de promovare este flexibila! O vom gandi si adapta impreuna pentru ca organizatia dumneavoastra sa beneficieze de o campanie de publicitate perfect adaptata cerintelor specifice, pietei tinta si bugetului de promovare disponibil.

Pentru o oferta detaliata, va rugam sa trimiteti un email la [email protected]!

sau

Numele tau
Email
Subiect
Mesajul tau

Vezi statistici targoviste.info oferite de google analitycs

Conform Facebrands.ro , in judetul Dambovita aproximativ 168.400 de persoane folosesc reteaua de socializare Facebook
Targoviste.info detine cele mai importante pagini de facebook din judet: Targoviste.info (58.900 fani), Orasul Targoviste (20.400 fani), City’s Best Targoviste (3500 fani).

 

Oferta de publicitate Targoviste. Ce va putem oferi ?

  • Articole sponsorizate pe www.targoviste.info, care vor fi distribuite pe toate paginile noastre de Facebook.
  • Putem face review-uri sau ne putem prezenta la evenimente.
  • Bannere de diverse dimensiuni, in functie de cerintele clientului, pe www.targoviste.info
  • Promovare pagina de Facebook a clientului( ne vom ocupa de cresterea like-urilor si de dezvoltarea brandului la nivelul judetului Dambovita ). Intrucat avem peste 58.000 persoane pe Facebook din judetul Dambovita, va garantam ca si fanii dumneavoastra vor fi din Dambovita.
  • Organizare concursuri cu premii pe Facebook, pentru atragerea de noi clienti/fani/vizitatori.
  • Organizare evenimente pe Facebook. Putem invita pana la 60 000 de damboviteni.

 

Statistici 

Lunar, targoviste.info este accesat in medie de 50.000 de vizitatori din Targoviste. Portalul Targoviste.info este targhetat exclusiv pe publicul din Targoviste. Atat portalul principal cat si subdomeniile anunturi.targoviste.info, forum.targoviste.info adreseaza exclusiv publicului targovistean.

Pagina de facebook, targoviste.info este si ea targhetata pe zona Targoviste + 40 km, public femei/barbati, 18-50 ani, populatie activa. Orasele din care provine traficul in ultima luna

To Top