Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Raed Arafat, avertisment pentru locuitorii județului Dâmbovița: „Populația trebuie să se adăpostească!”

cod galben inundatii

Stiri

Raed Arafat, avertisment pentru locuitorii județului Dâmbovița: „Populația trebuie să se adăpostească!”

În județul Dâmbovița există risc major de inundații în următoarele ore. Raed Arafat i-a avertizat pe locuitorii mai multor județe.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) emis, vineri, o atenţionare cod galben de ploi abundente şi furtuni, pentru vineri, de la ora 15.00, fiind vizate şapte judeţe – Constanţa, Tulcea, Prahova, Dâmboviţa, Buzău, Vrancea şi Argeş. De asemenea, meteorologii spun că de la ora 12.00, în Muntenia şi pe arii restrânse în Oltenia, Moldova şi la munte vor fi averse torenţiale, cu grindină, dar şi vijelii.

Potrivit acestora, vor fi fi perioade cu instabilitate atmosferică şi în zilele următoare, în special după-amiaza şi seara, mai ales în zonele de deal şi munte, precum şi în nordul şi centrul ţării.

Totodata, în aceste județe va fi risc crescut de inundații.

”Avem codul galben de ploi și în unele județe se prevede chiar să avem furtuni puternice și ploi abundente. Populația trebuie să se adăpostească în astfel de situații, acesta este avertismentul transmis de noi. Nu cred că este nevoie de altceva în situația de față”, a declarat Raed Arafat, la Antena 3.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share