Răspuns oficial al Guvernului. Ce decizie s-a luat în legătură cu acordarea salariilor înainte de Paște! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Răspuns oficial al Guvernului. Ce decizie s-a luat în legătură cu acordarea salariilor înainte de Paște!

Stiri

Răspuns oficial al Guvernului. Ce decizie s-a luat în legătură cu acordarea salariilor înainte de Paște!

Guvernul a anunţat înainte de şedinţa de săptămâna trecută că analizează posibilitatea acordării salariilor bugetarilor înainte de Paşte.

Bugetarii nu mai au cum să-şi primească salariile în avans, înainte de Paşte, deşi guvernul a luat în calcul această posibilitate. Aşa că e mai bine să fie prudenţi cu cheltuielile de sărbători.

Singura posibilitate rămâne astfel şedinţa de guvern din Săptămâna Mare, însă, indiferent de ziua în care se va ţine (de obicei joia), practic nu mai este timp pentru punerea în aplicare a unei eventuale ordonanţe de urgenţă pentru plata în avans a salariilor bugetarilor.

În şedinţa de joi a Cabinetului Dăncilă urma să fie discutată posibilitatea ca salariile bugetarilor să fie plătite înaintea vacanţei de Paşte, dar discuţia nu a avut loc.

Întrebat despre plata salariilor şi a pensiilor anticipat, înainte de Paşte, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat: “Nu a fost o discuţie în acest sens în ședința de Guvern. Mai multe amănunte poate să dea Ministerul Finanţelor”

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share