Repetiția e mama învățăturii! Să râdem cu primarul interimar... "la Târgoviște" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Repetiția e mama învățăturii! Să râdem cu primarul interimar… „la Târgoviște”

Stiri

Repetiția e mama învățăturii! Să râdem cu primarul interimar… „la Târgoviște”

În numai 30 de secunde, primarul interimar al municipiului,Cristian Daniel Stan, „a reușit” să pronunțe de șapte ori numele orașului nostru.

Site-ul targoviste365.ro și pagina de facebook din dotare, apărute la inițiativa primarului interimar Cristian Daniel Stan, continuă să-i facă „mari servicii” de imagine edilului actual al municipiului.

Un interviu savuros al cărui protagonist este chiar Cristi Stan a fost postat zilele trecute de cei care administrează portalul. Primul fiu al orașului a oferit un adevărat recital, rostind obsesiv numele orașului pe care-l păstorește de ceva timp și transformând bunătate de interviu într-un moment bun de difuzat la „Cronica Cârcotașilor”.
targoviste365

Pentru amatorii de statistici, în monologul său, Stan a folosit numele orașului „Târgoviște” de șapte ori în 40 de secunde, o performanță greu de egalat de orice alt primar din România.

 

De asemenea, conducerea portalului targoviste.info ține să le mulțumească administratorilor site-ului targoviste365.ro pentru obiectivitate, aceștia demonstrând că, în ciuda finanțării primite din partea Primăriei Târgoviște, au devenit unii dintre cei mai vehemenți contestatari ai actualei conduceri a orașului.

facebook targoviste365

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share